Poradna Guzzanti GZ 154

Autor: | Vloženo: 12.06.2017 000 15:54 | Témata: Poradna Guzzanti GZ 154

Ztuhnutí zmrzliny na kámen

Dobrý den, opakuji již výše zmíněný dotaz, zmrzlinu vyrobím ve zmrzlinovači, má konzistenci zmrzliny, je výborná, zbytek dám do krabičky do mrazáku, a bohužel úplně ztuhne, že nejde ani ukrojit nožem. A to i u receptů s použitím 33% šlehačky a tučného jogurtu. Děkuji.

  • nákupec

    nákupec

    9. července 2017

    Musela byste nastavit mrazák na 1 hvězdičku = cca - 5-6°C. Čím víc vody ve zmrzlině. tím tvrdší zmrazená. Třeba koupeného Mrože nebo Pegas ve vaničce krájíme také ztuha, kulatým nožem a postupně, a mrazák máme nastavený na minus 22°C

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (4)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.