Nejnovější recenze ze sekce Zmrzlinovače
JSME SPOKOJENÍ
Spokojenost s výrobkem i s jeho produktem.
- delší čas na udržení hotové zmrzliny
- Výhoda, že se udělá vše najednou a nemusí se předělávat
- Je na malé množství
- snadné použití
- výborná zmrzlina
- Rychle mrazí
- Dělá co má celkem dobře
- pípání, svícení – nutno vytahovat ze zásuvky
- metla se naopak zastaví bez upozornění
Mrazí opravdu rychle 30–45 minut a je hotovo. Nejpozději do hodiny je směs tak tuhá, že motor neutáhne metlu a ta se zastaví. To bohužel přístroj neoznámí a pokud to nehlídáte a ihned ji nevyndáte, metla v směsi zamrzne.
Jakmile přístroji zastrčíte do zásuvky, rozsvítí se velmi jasný displej. Ten nejde vypnout jinak, než opět vytažením ze zásuvky. Tím se stává zcela nepochopitelná přítomnost tlačítka vypnout/zapnout, které vlastně nemá žádný logický účel. Displej přitom ukazuje nesmysl – 00.
Nepříjemně ostré pípání při každém stisku tlačítka při nastavování času by si výrobce mohl odpustit.
Velmi obtížně se nasazuje šlehací část na střed nádoby.
- Nádoba 2,5l (reálně na 1,5l zmrzliny)
- Do hodiny vychlazená směs
- jednoduché ovládání
- Není možnost jen míchat směs bez zamrazování
- velmi těžký a vysoký stroj
- silikonový chránič okolo hřídele je netěsný, hned se do něj dostala směs a je dost problematické jej vyčistit.
- nerezová nádobka velmi ráda kondenzuje z druhé strany, kde je mrazící zařízení a skoro pokaždé přimrzne k přístroji, takže se nedá vyndat a jednoduše tak přendat objem zmrzliny do chladících nádob...musí to člověk nabírat lopatkou přímo z mašiny..
Až dle návodu se zjistí, že tento stroj je určen převážně k tomu, že do něj vlijete už komplet připravenou a dobře rozmíchanou směs na zmrzlinu. Nečekejte, že tam dáte ingredience a "vono se to nějak umíchá"...Umíchá, ale je to velmi špatná a nesourodá zmrzlina. V případě použití dobře rozmíchané směsi a za předpokladu, že tam nedáte víc jak 60% objemu nádoby,to za hodinu vytvoři perfektně ušlehanou, nadýchanou zmrzlinovou hmotu o dvojnásobném objemu. Nepokoušejte se tam dávat větší objem..motor to neutáhne a "chcípne" přetížením. Jen je škoda, že přístroj nemá ještě jedno tlačítko, kdy by to jen míchalo tu hmotu a hned nechladilo..Jinak to dělá přesně co má
funguje
ok
Spokojený 100%
Produkt Cuisinart ICE 100E jsem nezakoupil !!
Zakoupil jsem, ale zmrzlinovač
Cuisinart ICE CREAM & GELATO PROFESSIONAL.
Zmrzlinovač jsem již vyzkoušel a jsem s ním velmi spokojen. Intenzivně chladí a automaticky dokonale umýchá perfektní zmrzlinu.
vynikající zmrzlina
funkce "PRE COOL"
možnost nastavení sorbet, gelato, zmrzlina
ok
Chytrá propracovanost výrobků. Videa a recepty jsou taky super. Ale co nejlepší, že jsou některé výrobky z lehkého a z nerozbitného materiálu. Prostě s nimi zvládnu pracovat i já, protože mám nemocné ruce a někdy mám pocit, že bych potřebovala mít nádobí gumové. Děkuji moc
Jedina vec, kterou bych si vzala na opusteny ostrov :) Vyzkouseno gelato z pudinku a mrazeny jogurt. Vyborne, jednoduche, vim, co jim... Skvela velikost 0.3ml pro jednu osobu, ale pripadne se da dokoupit nadoba. Nadoba se mi akorat vejde do maleho mrazaku.
- O.K.
- nejsou recepty
přesto že v návodu uvádíte recepty nejsou
- Super Splnila naprosto mé očekávání.
Silvercrest SEM 90 C3
Přidáno: 15. srpna 2024
(naposledy upraveno 15. srpna 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
Lehký, zmrzlina je brzy hotová,rozumná cena.
- jednoduché ovládání