Nejnovější recenze ze sekce Zmrzlinovače
- Jednoduché ovládání
- Motor míchadla poměrně hlučný
Pravděpodobně nemá termostat na vypnutí chlazení. Zdá se že když zvolíte polohu chladit tak chladí dokud to nevypnete. Vzhledem k ceně je jednoduchost na místě a chce to tedy více hlídání než kdyby to bylo nějak automatické. Vyhovuje mi to tak, protože přepínač je někdy lepší než levná automatika.
Funguje výborně.
- Vše OK
Perfektní zmrzlinovač
Za 20 minut hotovo
Velká spokojenost
Přístroj jsem zakoupil kvůli výrobě dia zmrzliny a jsem s ním nadmíru spokojen. Zkoušíme stále nové příchutě. Mašinka funguje jednoduše, spolehlivě a rychle. Výroba smetanové zmrzliny (třeba vanilkové) trvá něco málo přes hodinu. jogurtová (např. s borůvkami nebo pomelem) je hotová za 45 minut. Můžete vymýšlet příchutě dle libosti, výsledek je vždy na výbornou.
- rychlé a snadné
Zmrzlinovače mám pod stromeček pro vnoučata. Takže hodnocení zatím nebude. Přeji hezký zbytek dne. Vilímková Ladislava.
funguje
- Nebyl u toho český návod
Zboží super, jen pro návod jsem si musel zavolat prodejci.
Ten obratem zaslal na email.
- skladný
- zmrzlinu udělá výbornou
- Vnitřní (chladící) nádoba je bytelná
- vnitřní nádoba se musí dát na 8 hodin do mrazáku a je celkem velká. V šuplíkovém mrazáku je docela problém
Vnitřní nádobu na směs je potřeba namrazit v mrazáku několik hodin dopředu, poté vložíte do vnější nádoby zmrzlinnovače, zapnete a teprve až metlička běží, vlijete vychlazenou(!) zmrzlinovou směs do nádoby. Při servírování zmrzliny musíte být HODNĚ rychlí, protože po krajích a dnu směs hodně rychle přimrzá. Na metlu mějte připravenou misku, ptotože metla je hodně obalená zmrzlinou a nemáte čas se jí při servírování věnovat. Nádoba i metla se dobře myjí. Zmrzlinovač je skladný.
- vanocni darek
- rychlost výroby domácí zmrzliny, automatické programy
- jednoduchá obsluha
- mnoho programů
- program od mraženého jogurtu až po zmrzlinu
Je to větší a těžký stroj, ale má kompresor, tak se s tím musí počítat.
ONLINESHOP.CZ
Je to zmrzlinovač a dělá, co dělat má. Co byste víc chtěli?
- levné a kvalitní
- Funguje výborně
Malá nádobka, špatně se myje protože nádobka nejde vyndat.
Super zmrzlina, množství stačí pro 3 děti, poměrně krátká doba mražení. Jsem se zmrzlinovačem spokojena.
- U produktu při prvním použití se rozpadl napájecí konektor.
Produkt nemá vysokou kvalitu.
kvalita za rozumnou cenu
- Zmrzlinovač nemá nastavení teploty chalzení/mražení. Výsledkem je že se chlazení vypne příliš brzo a zmrzlina je pouze rozbředlá (jako tekutý jogurt).
Výrobek vypadá pěkně, jen nefunguje a dělá pouze rozbředlou zmrlinu.
- snadná obsluha, malý, skladný
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »