Nejnovější recenze ze sekce Zmrzlinovače
Za mě spokojenost
kvalitní zpracování
dostatečnýá výkon el. motoru, včetně chladícího kompresoru
kvalita zmzliny je dána vstupní surovinou, nikoli zmrzlinovačem
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Přístroj byl dodán z Polského trhu nikoliv z Německa které je výrobcem. I když se nabízeli dva obchody Německé s dodávkou o něco delší a také levnější, volil jsem vás čehož lituji. Na obalu (nerezovém těle) přístroje je v jednom místě celkem přehlédnutelný výpuk vzniklý zřejmě při montáži. V převodovém ústrojí v jednom místě oběhu dost silně kničí, zřejmě nepřesné oběhové kolo. Zadní část (záda) přístroje se značně zahřívá až k horní části kde je chlazení nádoby a tím zřejmě teplota namísto aby klesala, stoupá za cca 30min z -22°C na -17°C. Kde je deklarovaných -35°?!! A jako vrchol, k přístroji za necelých 10 000kč nebyl dodán ani Český návod k obsluze (což je zákonem dáno) a pouze Polský záruční list. Takže vám opravdu děkuji za (PDVOD) a obchod K24 NEDOPORUČUJI. Ivan Měchura
odpovídající mé představě, funkční, líbivý produkt
- Dělá co má, v množství a čase, který je uveden v popisu
- Všude slibované recepty tam nejsou
Zmrzlinovač funguje dobře, jeho velikost a dobu výroby zmzliny si všichni mohli přečíst už v popise, tak moc nechápu, proč si na to teď stěžují ... :-D
Fakt mě ale rozčiluje, že se všude holedbají tím, že tam jsou recepty (v popisu na stránce, na krabici, na obrázku...) a přitom tam nic takového není. Myslela jsem, že chybí jen v našem balení, ale dle recenzí chybí všude. Nenašla jsem je ani v jiném jazyce, takže tam prostě nejsou... To je fakt divný přístup. :-)
Skvela zmrzlina. Pokud je spravne vychlazena nadoba tak behem15 min. Krasna zmrzlina. Mam jeste nahradni nadobu tak pouze stridam v mrazaku.
- Snadná příprava zmrzliny
Vyrobek funguje..vynikajici zmrzlinua srbet udelatetak za cca1h bez zbytecneho predchlazovani surovin.
Jedina nevyhoda je mala miska..muzete pouzitmax300g surovin..takze pokud udelate chutnou zmrzlinu..je hned pryc
Jinak vse super
Šikovný, malý, pohodlný pro výrobu zmrzliny.
Zatím funguje dobře a velice rychle, jen je trochu problematické sestavení. Průhledné víko lze nasadit jen při jisté poloze drátěného "ucha" vyjímatelné nádoby, a nasazení pohonu lze provést je při vhodně nastavené poloze metly, což je myslím snadno napravitelné vytvořením náběhů na hřídeli a metle. Návod nezmiňuje ani zastavení metly po překročení jistého momentu potřebného k otáčení z důvodu houstnutí zmrzliny, které může vylekat.
- vse funguje jak ma, takze naprosta spokojenost
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Vůbec žádné pro tady není.
- Zakoupeno a opět vráceno.nádobu na zmrzlinu jsem chladila v mrazničce celou noc, směs na zmrzlinu v chladničce více hodin než bylo prezentováno.Zmrzlinovač v chodu 60 minut a stále tekutá zmrzlina, za mě zcela nefunkční přístroj.
Nedoporučuji zakoupení tohoto přístroje.
- Splňuje to, k čemu byl určen
- Nádoba se musí dlouho předem namrazovat
- Snadná údržba
- Rychlá výroba zmrzliny bez předchozího mrazení nádoby
- Zmrzlina kdykoli a z čehokoli dle vlastní chuti
- Energeticky úsporný
Maximální spokojenost!!!! Zmrzlina je hotová do 30min i při větším obsahu náplně nádoby (cca 7 kopečků). Energeticky úsporný. Snadná údržba. Kvalita perfektní za cenu výrobku. S dětmi využijete skutečně denně.
Skvělý výrobek - doporučuji všem,kteří ještě váhají.
- Rozumná cena
- Možnost dokoupení další mrazící nádoby
Zkoušeli jsme recept na ze salka, který je na obalu a rozhodně nezatuhnul ani po 40 minutách točení v 12 hodin namražené náplni. Možná je to vysokým obsahem cukru a tuku, protože i druhý den není "na kost" a lze ji nabrat kopečkovačem na zmrzlinu a věřím, že ovocné zmrzliny s vodou budou tuhnout lépe.
- Zmrzlina akorát pro nás snadno uvedeny do provozu jsme spokojeni
- VÝBORNÝ ZA TU CENU FUNGUJE VŠE JAK SE PÍŠE ZA 20MIN.HOTOVÁ VÝBORNÁ ZMRZKA JEN VŠE MUSÍ BÝT OPRAVDU DOBŘE VYCHLAZENÉ A NEJLÉPE I ZMRZLÉ OVOCE
ZATÍM NIC
Jednoduchý, skladný.
- Nemohu posoudit, ještě nepoužito.
- Krásný vzhled, plně funkční, nízká hlasitost.
- Stupně se vyšplhaly pouze na -23, na udávanou hodnotu výrobcem se při programu zmrzliny míchání/mrazení nedostal. Pokud se ale dá správné množství hmoty, tak to ničemu nevadí.