Nejnovější recenze ze sekce Zmrzlinovače
- Nefunguje.
I když jsem postupovala přesně podle návodu (kde byla smetana v přísadách, ale v postupu už ne), vznikl jen vychlazený krém, zmrzlina to nebyla v žádném případě. Přístroj jsem vrátila.
- Funkce
- Manuál
- robustní stroj
- jednoduchá obsluha
- design
- zmrzlina hotová do hodiny
- ingredience lze přidávat za chodu
Chtěla jsem velice jednoduchý, bytelný stroj, pokud možno italské výroby, který bude spolehlivý a má hezký vzhled. Vše toto splňuje.
Dvoulitrová kapacita stačí pro mlsání běžné rodiny, pokud se sejde větší společnost, chce to začít dřív a mít víc várek. Pro skupinu deseti odrostlejších dětí o prázdninách se stroj nezastavil celé odpoledne...
Zmrzlinovač zmrazí cokoli, co do něj člověk nalije, kvalita zmrzlin pak pochopitelně závisí na kvalitě a přípravě vstupních surovin. (Např. u nás mají největší ohlas dost pracné staré recepty kde se základní hmota šlehá zatepla a před mražením musí opět vychladnout).
Pokud je pro vás důležitá kvalita, rádi experimentujete a máte přiměřeně času, vřele tuto radost doporučuji.
Výrobník zmrzliny plně cenou i funkčností splnil moje očekávání.
- poměr cena/výkon velmi dobré
- jedná se o nádobu, která se nemrazí a je schopná cca do 1 l udělat zmrzlinu
- zamíchá směs a trochu namrazí, kdo může dát domrazit do mrazáku, tomu může stačit, já ale přeferuji mixér, udělá to podobně a není tak obrovský
- má malý výkon, nedokáže vyrobit pořádně zchlazenou zmrzlinu, vše musím domražovat
- míchátko má slabý pohon a zasekává se jakmile se zmrzlina trochu začne mrazit
- je to velký dvanácti kilový stroj, zabere spoustu místa, výkon je ale slabý
- plnění je nepraktické, sundavání víka a nasazování motorku vymýšlel někdo, kdo nepracuje v kuchyni, navíc v průběhu míchání zmrzky už nelze téměř nic dodat (např čokoládu do tracciately, ořechy), plnítko je velmi malé a ucpává se
Stroj jsem se rozhodla vrátit, nedokáže udělat dobře namraženou zmrzlinu a jeho ovládání vymýšlel technik, co nevaří. Zkoušela jsem udělat zmrzku třikrát - napoprvé jsem měla velké oči a zkusila naplnit nádobu směsí hned do třičtvrtě výšky, když ani po dvou hodinách nebyla zmrzlina zmražená, a dokonce ani pořádně zchlazená, dala jsem směs schladit do lednice a zkusila to až další den. To se mi ale po 40 minutách zasekla lopatka a tu studenou pěnu, která vytekla z nádrže jsem prostě dala zamrazit do mrazáku. Pročetla jsem recenze v Čechách a Německu a napotřetí jsem to zkusila s receptem (dvě smetany, tvaroh, mléko) , který paní doporučuje v jedné z recenzí na Guzzanti. Nádobu jsem raději naplnila sotva do poloviny, ale ani po třech (!) hodinách jsem neměla zmrzlinu ale rozteklého Míšu!
Mám doma "zmrzlinový míč" od YayLabs a ten funguje perfektně, za dvacet minut máme s dětmi skvělou zmraženou domácí zmrzlinu a to bez elektriky. Tenhle stroj je proti tomu krám. Zchlazenou pěnu si umím dělat i v mixéru, stojí to méně a je to praktičtější.
MŮJ ZÁVĚR: tento stroj má výkon jen 150 W, ostatní zmrzlinovače v této kategorii 200 W. Myslím, že je poddimenzovaný a neumí pořádně mrazit a už vůbec ne v horkých letních dnech, kdy je to nejvíce třeba.
- Levný a dobrý. Zamíchá zmrzku za 20 min
- v návodu chybí avízované recepty na zmrzliny
- Velký návod na jehož stažení odkazujete QR kód, zřejmě neexistuje, aspoň ve vaší databázi nikde není.
Ještě se pořád učím ,ale už jsem se naučil opravdu dobrou Banánovou zmrzlinu.
Pokud si to koupíte , budete muset hodně experimentovat a dávat si pozor na čas...
Taky to chce pečlivý výběr surovin a fakt je , že zmrzlina pak není vůbec levná. Ale zato si na ní opravdu pochutnáte!! Rozhodně si ale pořiďte silný mixér, bez toho se neobejdete.
Velkou nevýhodou je místo, které zabírá mrazicí nádoba v mrazáku. Taky si musíte dát pozor na to , aby vám šlehač během výroby nepřimrzl ke stěnám nádoby( varují v návodu- ale asi ne dost!!) . Počítejte s tím, že výroba zrmzliny vám bude trvat aspoň tak hodinu , ale fantazii se v chuti nekladou...
- snadná manipulace
- zmrzlina byla dobře vymíchána
- Špatně se to vyndavá miska z přístroje
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
DOBRY DEN CHCI VAM RÍCT ZE TEN ZMRZLINOVAČ JA FAK
DOKONALY A PERFEKNÍ DĚKUJI
- pracuje i chladí na výbornou
docela malá nádobka na zmrzlinu
optimálně vychlazené cca za 2 hodiny
- zatím o ničem nevím
produkt úměrný ceně, celkem spokojenost
- po prvním použití se zdá v pořádku
- plastové metličky
Dárek, již vyzkoušen a je OK
OK
- Porce pro děti tak akorát.
- Hůře se dojídá poslední sousto. Je zapadlé do žlábku držátka.
- Vnitřní střed držátka je zbytečně moc velký.
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »