Nejnovější recenze ze sekce Zmrzlinovače
šikovná tvořítka :)
- Nádobu na výrobu zmrzliny, která pasuje jako příslušenství k pekárně chleba Catler BM 700.
- Zvládá spoustu druhů zmrzlin a výsledek je vždy dokonalý.
- Funguje skvěle. Koupeno na základě doporučení kamarádky, která používá už hodně dlouho a jsem také nadšená!
- funguje jak má, dokoupili jsme k pekárně, netušili jsme, že se v ní da dělat i zmrzlina, skvělé
šikovný dárek
- Koupeno jako příslušenství k pekárně Catler
- Funguje naprosto skvěle
- Malý,skladný
teprve jej budeme testovat
- Zmrzlina výborná
- Robustní konstrukční řešení.
- Profesionální provedení v nerezu pro náročný provoz.
- Vysoký výkon za rozumnout cenu.
- Konečně zmrzlinovač, který si poradí skvěle i s výrobou sorbetů s vysokým podílem vody. Míchací mechanismus nezamrzá.
- Na svůj výkon má stále ještě relativně malé rozměry.
- Velmi jednoduché a přitom efektivní ovládání.
- super
Moje dcera si už dlouho žádá domácí zmrzlinu. A tak jsem se rozhodl, že si pořídím zmrzlinovač. Četl jsem recenze, vše mi přišlo a objednal jsem. Velmi snadné ovládání, zmrzlina se ukázala jako vynikající. Recepty mám z internetu. Hlavní je nezapomenout nádobku od zmrzlinovače před použitím zmrazit.
Zmzlinovac má pěkný moderní design, i cena je přijatelná a má velmi tichý chod motoru, což vzhledem délky výroby zmrzliny(40 minut)je dobře, nevýhodou je, že zmrzlina při výrobě primrza na stěnách, jinak kvalita zmrzliny je dobrá, nemám srovnání s jinými třeba kvalitnějšími pristroji
Rychle vyrobená zmrzlina
Velký objem misky
Možnost vyndat misku
Po 1 hodině byla směs na zmrzlinu stále tekutá a to byla nádoba 36 hodin v mrazáku. Směs připravena dle návodu u výrobku. Zboží budu vracet.
Prostě super
Velká spokojenost, vřele doporučuji
Ještě jsem nevyzkoušela, ale mám v plánu a oceňuji i přiložené recepty a nápady na zmrzliny.
- koupeno na doporučení od známých
- jednoduchá obsluha
- trochu hlučnější
+ Vyrobím si zmrzlinu kdy chci a jakou chci
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »