Nejnovější recenze ze sekce Zmrzlinovače
- Vše děláno dle pokynů, bohužel nefunguje. Zmrzlina neztuhne, víko se zahřívá.
- Vadný přístroj.
Bohužel zmrzlinovač nefunguje, od prvního spuštění se vůbec neotáčí hnětací vrtule, musím reklamovat. Je mi líto, znovu už nekoupím.
snadná obsluha
Designově povedený, nerezové provedeni, přijatelný rozměr, nerezová miska na zmrzlinu.
- Pro mensi porce zmrzliny je vyborny.
Konečně zmrzlinovač který vyrábí zmrzlinu
- malý obsah nádoby, dlouhá doba přípravy
Mrazí hodně, ale dlouho trvá příprava a malý obsah nádoby.
Jednoduchá obsluha,jednoduchý úklid a výborná zmrzlina.
- pro domaci vyuziti dobry
zmrzlinovač je skvělý
Zatím nevím
- Skvělé
- vyrobíte s tím opravdu zmrzlinu na profesionální úrovni
Ještě jsem výrobek nevyzkoušela, čekám na čerstvé ovoce, spoléhám na recenze o výrobku, které byly dobré
- Samo chladí
- Údržba je v pohodě
- Nádobka je fakt malá oproti levnějším namrazovacím zmrzlinovačům
- Ikdyž jsou suroviny vychlazené, trvá to dlouho, než se z toho stane alespoň měkká zmrzlina
- splňuje vše co slibuje
- zmrzlina je připravena rychle,dobrá konzistence
nnožství je akorát tak pro 2-3 lidi,ale nám to stačí,za hoďku je hotová další zas třeba jiná příchuť,doporučuji
- Na velikost nádoby je výhodný objem
- Chod je tichý. Doba míchání odpovídá návodu.
- Komponenty jdou dobře skládat a čistit.
- Překvapí, že metla není masivní ani tvrdá, ale pružná. To je konstrukční záměr a naopak výhoda při nízké teplotě a vysokém odporu náplně.
- Pekárnu na chleba Catler Catler BM 700 máme doma už dlouho a jsme spokojeni. Na webu jsme našli toto příslušenství a byli jsme zvědaví, jak funguje výroba zmrzliny v pekárně na chleba. Chvíli trvalo, než jsme vychytali recept na domácí zmrzlinu aby nám chutnala všem, ale teď je to jedno z nejpoužívanějších věcí u nás doma v kuchyni. Nádoba je tak akorát velká pro 4 člennou rodinku.
- Málo informací na internetu
Z počátku jsme si mysleli, že to bude další krám do kuchyně, ale omyl! Používáme fakt každý týden o víkendech na domácí zmrzku, která je dokonalá a víte co do ní dáváte, takže i zdravá.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- skvělé vlastnosti vyrobené zmrzliny
- při dodržení správného postupu vždy perfektní výsledek
- příjemné používání výrobku
- snížení dobré funkce namražovací nádoby již po jedné sezóně
Je třeba získat grif, hlavně co se týče rychlosti (od vytáhnutí nádoby z mrazáku po zapnutí šlehání), ale to je u tohoto typu asi normální.
Zmrzlina byla vždy famózní a celkové používání zmrzlinovače mi přišlo příjemné. První sezónu jsem si produkt nemohla vynachválit.
Druhou sezónu už se zmrzlina při míchání více přimražovala k misce a výsledek nebyl tak dobře zmražený jako dřív, ale za 300 se dá koupit případně nová, takže asi v pohodě.
Obecně výrobek doporučuji, já si všechno na tomhle za tisícovku vyzkoušela, zjistila jsem, že je to bomba, a další zmrzlinovač už mám s kompresorem. :-)
- vyzkoušeli jsme zatím jen jednou a byli jsme spokojeni
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »